Ion Țiriac dezvăluie cum o poate învinge Simona Halep pe Serena Williams

Ion Ţiriac o laudă pe Simona Halep după a doua finală consecutivă disputată pe "hard" și dezvăluie cum ar putea avea șanse numărul 2 WTA să o învingă pe Serena Williams în viitorul apropiat.

Ion Ţiriac este de părere că vârsta începe să-şi spună cuvântul în cazul liderului WTA, dar, chiar şi aşa, e nevoie ca Serena Williams să nu fie la 100% din punct de vedere mental, pentru ca o altă jucătoare din circuit să aibă şanse să o învingă. "Trebuie să o sperii cumva, să o mişti", spune fostul mare tenisman român.

Citește și: Românii debutează azi la US Open 2015! Cu cine vor juca

"Este o sportivă deosebită, senzaţională. Are mai mult talent decât îi trebuie, are mai mult decât îi trebuie şi asta poate să fie undeva un minus.

Serena îţi cârpeşte mingea la 200 de kilometri pe oră, nene. De unde ţi-o cârpeşte, nu știu. Aaa, că are şi 100 de kilograme acum şi 33 de ani şi nu ştie să se deplaseze, e adevărat, dar când pune mâna pe ea, o rupe.

Dacă poţi să o mişti pe Serena, care e extrem de emoţională, şi dacă reuşeşti cumva să o superi, şi am văzut despre ce e vorba o dată sau de două ori, se bate singură", a declarat Ion Ţiriac pentru Dolce Sport, conform prosport.ro.

Vezi și: Halep, a doua favorită la US Open! Încă o româncă e cap de serie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel