Ion Iliescu, pentru viitori politicieni de stânga: Bazați-vă pe experiența acumulată în trecut

Fostul președinte, Ion Iliescu, prezent sâmbătă la Oltenița, unde şi-a lansat cartea "Destinul unui om de stânga. Amintiri", a declarat pentru Agerpres că "stânga este chemată să joace un rol activ" și a transmis noii generații de politicieni că trebuie să se bazeze pe experiența acumulată în trecut. 

"În lumea de azi stânga se confruntă cu anumite probleme, dar există un spirit foarte activ de regenerare a ceea ce a caracterizat mișcarea social-democrată de-a lungul vremii și care acum este chemată să joace un rol activ", a declarat Ion Iliescu.

Președintele de onoare al PSD a transmis, totodată, și un mesaj pentru viitorii politicieni: "Noua generație de tineri care se conectează la acest curent de gândire să se bazeze tocmai pe această experiență și la nivel internațional, dar și ceea ce am acumulat în timp în acești 25 de ani și să aducă o notă de decență, de responsabilitate și de activism pentru că tineretul este receptiv la abordări de pe poziții de stânga ale problemelor lumii contemporane", a mai spus Ion Iliescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel