Ion Iliescu, despre un congres PSD: Nu-i nicio grabă!

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, consideră că organizarea unui congres al partidului nu mai reprezintă nicio grabă, pentru că este nevoie de o "perioadă de reflexie după rezultatele de la sfârșit de an".

"Nu-i nicio grabă și e nevoie și de o perioadă de reflexie după rezultatele de la sfârșit de an, nu? Adică e o perioadă în care membrii de partid trebuie să tragă niște concluzii, niște învățăminte și să fie o discuție firească în conducerea de partid, cel mai mare partid al țării care a are responsabilități. Deci un congres nu e o chestiune oarecare", a declarat Ion Iliescu la Ateneul Român.

În opinia președintelui de onoare al PSD, alegerea unui nou președinte al Consiliului Național este oportună. "E o structură de partid, a fost Năstase președinte al Consiliului, va trebui să se pronunțe dacă își alege președintele, intră în structura statutară a partidului", a spus el.

În ceea ce privește absența sa din ultima perioada de la ședințele de partid, Ion Iliescu spune că aceasta se datorează în principal vârstei, având în schimb o comunicare cu conducerea PSD. "Am și eu o vârstă, nu-mi mai pot permite să merg la toate ședințele Și voi merge selectiv, la cele mai importante. Altminteri, suntem în comunicare indirectă sau directă, dar la reuniuni, la ședințe m-am mai abținut. Timpul pe care îl am vreau să-l folosesc ca să scriu în continuare", a completat președintele de onoare al PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel