Ion Iliescu, aniversare 85 de ani. Mesajul ministrului Ionuț Vulpescu

Marți, 3 martie, Ion Iliescu a împlinit 85 de ani. Cu acest prilej, "Clubul de la Bucureşti" a organizat un concert la Ateneul Român, susținut de Orchestra Română de Tineret.

Ionuț Vulpescu i-a fost alături și a transmis un mesaj pentru fostul președinte.

"Domnul Președinte Ion Iliescu a împlinit azi 85 de ani. "Clubul de la Bucureşti" a organizat cu acest prilej un concert la Ateneul Român, susținut de Orchestra Română de Tineret.

O viață de om, cu toate ale ei. Un om care a marcat istoria acestei țări, fără să-și fi propus asta. Care și-a luat responsabilități în momente în care alții priveau în altă parte. Un om căruia i-a păsat și-i pasă de semenii săi. Un om care și-a asumat, în politică, o identitate de stânga, fără ascunzișuri și fără concesii.

Am învățat de la el - pentru că are generozitatea de a împărtăși cu ceilalți ce stie - că servirea interesului public, a cetățeanului, nu sunt simple amănunte atunci când vrei să faci politică. Am învățat să îi respect pe ceilalți, să nu văd în adversari dușmani care trebuie eliminați cu orice preț.
Îi mulțumesc și îi urez "La mulți ani!" și puterea de a rămâne în continuare un punct de reper și un factor de echilibru în PSD și pentru stânga românească", a scris Ionuț Vulpescu pe Facebook.

VEZI ȘI: Ponta, declarație ZGUDUITOARE pentru Băsescu. Ce a zis Ciutacu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel