Ion Cristoiu: Klaus Iohannis, iresponsabil și laș

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, la România TV, decizia președintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier a doamnei Sevil Shhaideh.

Domnul Klaus Iohannis a vrut să ne arate că nu vrea să o desemneze pe doamna Shhaideh, a comentat Ion Cristoiu decizia președintelui Klaus Iohannis.

"Klaus Iohannis, alături de Traian Băsescu, s-a dovedit a fi un agent de influenţă al serviciilor. Domnia sa trebuia să explice de ce. Eu am spus de mai multe ori că este vorba despre o intervenție în forță a binomului SRI-DNA, care nu avea cum să fie de acord cu această numire. Nimeni nu a dovedit până acum ceva despre soţul doamnei Shhaideh.

[citeste si]

Dacă spunea că are un raport de la servicii, spunea serviciile. Domnul Klaus Iohannis, nu numai că este iresponsabil, dar este și laș" a afirmat Ion Cristoiu.

De fapt decizia domnului Iohannis era previzibilă... PSD trebuie să meargă cu o a doua propunere. Acum ce o să facă? Să refuze şi cea de-a doua propunere?", a comentat Ion Cristoiu, pentru RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel