Ion Cristoiu: Klaus Iohannis, iresponsabil și laș

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, la România TV, decizia președintelui Klaus Iohannis de a respinge propunerea PSD-ALDE pentru funcția de premier a doamnei Sevil Shhaideh.

Domnul Klaus Iohannis a vrut să ne arate că nu vrea să o desemneze pe doamna Shhaideh, a comentat Ion Cristoiu decizia președintelui Klaus Iohannis.

"Klaus Iohannis, alături de Traian Băsescu, s-a dovedit a fi un agent de influenţă al serviciilor. Domnia sa trebuia să explice de ce. Eu am spus de mai multe ori că este vorba despre o intervenție în forță a binomului SRI-DNA, care nu avea cum să fie de acord cu această numire. Nimeni nu a dovedit până acum ceva despre soţul doamnei Shhaideh.

[citeste si]

Dacă spunea că are un raport de la servicii, spunea serviciile. Domnul Klaus Iohannis, nu numai că este iresponsabil, dar este și laș" a afirmat Ion Cristoiu.

De fapt decizia domnului Iohannis era previzibilă... PSD trebuie să meargă cu o a doua propunere. Acum ce o să facă? Să refuze şi cea de-a doua propunere?", a comentat Ion Cristoiu, pentru RTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel