Ion Cristoiu: Cine nu vrea să coabiteze, să-și dea demisia

cristoiu
cristoiu

 Ion Cristoiu, revenit la B1 TV, a comentat problema coabitării dintre premierul Victor Ponta și Traian Băsescu, în condițiile în care președintele ales se va întoarce la Cotroceni, și având în vedere declarațiile contradictorii ale primului ministru. Cristoiu a afirmat că dacă liderii USL nu vor să coabiteze, atunci să-și dea demisia.

 Ion Cristoiu a afirmat, marți seara, la emisiunea „Ultimul cuvânt”,  de la B1 TV, că  Victor Ponta, în calitate de premier este obligat să coabiteze cu Traian Băsescu, dată fiind poziția sa. Pe de altă parte, Crin Antonescu, ce va reveni la funcția de președinte al Senatului, se va intersectava avea prea puține întrevederi cu Băsescu, deci nu se pune problema coabitării.

 „Viața îl va obliga să coabiteze cu Traian Băsescu, și pe Băsescu cu Ponta. Sper că domnul Ponta își revine în noaptea asta, că dacă nu-și revine e o problemă. Ei sunt oameni politici și sunt în niște posturi care-i obligă să coabiteze. Nu vor să coabiteze, să-și dea demisia” a spus Cristoiu, criticând declarațiile ”de puști” ale premierului pe marginea acestui subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel