Ion Cristoiu: Avertisment pentru toți cei din România, în frunte cu Iohannis

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

„Cine va fi Volodomir Zelensky al prezidențialelor de la noi? Cumva, Codruța Kovesi?”, se întreabă, marți, 23 aprilie, Ion Cristoiu pe blogul său.

„Volodimir Zelensky a câștigat la scor turul al doilea al prezidențialelor din Ucraina. Depeșele agențiilor de presă semnalează, încă din titluri, meseria de actor de comedie a noului președinte. Cele mai multe ocolesc formula actor de comedie, onorabilă în felul ei, pentru a se deda la formule din start minimalizatoare, dacă nu chiar batjocoritoare: Comediant, comic, clovn. Conținutul depeșelor adaugă alte cîteva note ale victoriei, pentru a face din ea un Breaking news planetar: Volodimir Zelensky un ageamiu desăvîrșit într-ale politicii. S-a afirmat înainte de înscrierea în cursă printr-un serial tv de comedie în care a interpretat rolul unui mărunt profesor de Istorie care ajunge printr-o întîmplare președintele Ucrainei și face și drege pe placul poporului, mai ceva decît Alexandru Ioan Cuza din scrierile publicitare gen Ocaua lui Cuza”, a scris Ion Cristoiu pe cristoiublog.ro.

„A învins în al doilea tur pe nimeni altul decît președintele în exercițiu, Petro Poroșenko, politician cu douăzeci de ani vechime pe scena publică din Ucraina. Acestor note, scoase în evidență de presa lumii, pentru a marca surpriza produsă de alegerile prezidențiale din Ucraina, noi, care încercăm să trecem dincolo de senzaționalismul ieftin, le adăugăm altele, menite a ne oferi o imagine a întîmplării din Ucraina: Nu numai Petro Poroșenko e victima lui Zelensky, dacă ar fi să vorbim de un eșec al politicienilor de tradiție, dar și Iulia Timoșenko, pînă nu demult un fel de Codruța Kovesi a Ucrainei”, a precizat Cristoiu în același mesaj.

Cristoiu, avertisment

„Volodimir Zelensky a fost acceptat, dacă nu chiar impus de Marile Puteri. Numai că asta a însemnat sacrificarea fără milă a celor două slugi îmbătrînite în datul cu mopul prin sufrageriile Stăpînilor. Avertisment pentru toți cei din România, în frunte cu Klaus Iohannis, care se iluzionează că hărnicia lor de a face temenele Stăpînilor vremelnici ai lumii le va garanta supraviețuirea în fruntea bucatelor. Stăpînii de azi ai Lumii, prin nimic deosebit de Stăpînii de ieri și de alaltăieri, Otomani, Romani, Perși, te sacrifică din scurt dacă asta o cer interesele lor”, a scris Ion Cristoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel