Ion Cristoiu: A jucat genial! Poate fi un contra candidat al lui Iohannis

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

În topul lui Ion Cristoiu, pe locul trei se află Viorica Dăncilă, pe doi președintele Klaus Iohannis, primul loc fiind ocupat de Dan Barna, liderul USR.

„Pe locul 2 este Klaus Iohannis, cu dezbaterea lui de a scăpa de USR și de a o păstra pe Dăncilă. (...) Nu s-au împrietenit, mie nu mi s-a părut, ea va continua și el va boicota și îi va bloca", a declarat Ion Cristoiu.

„Pe locul 1 este domnul Barna. După aceste alegeri, USR a jucat genial, extraordinar, mă și miră, parcă nu îi mai recunosc. Inițial, toată lumea a crezut cum am crezut și eu că, de fapt, e așa un fel de așa o vânzoleală mediatică, nu e adevărat, acum începem să descoperim că ei au avut foarte mulți nu numai pe Facebook, ci au avut mult activiști în teritoriu, mai țineți minte când spuneam eu la Sinaia așa? Și au refuzat capcana de a participa la guvernare”, a spus Ion Cristoiu, la „Gândurile lui Cristoiu.

„Locul 1, deocamdată, poate fi chiar un candidat, un contra candidat al domnului Klaus Iohannis mult mai bun decât credem noi", consideră Ion Cristoiu.

VEZI ȘI: Daniel Ionaşcu, către Sabina Iosub: Vă dau știrea emisiunii. Luni să le facă publice, dacă NU...


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel