Ion Crăciunescu a fost demis de la conducerea CCA

craciunescu
craciunescu

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor,  Ion Crăciunescu, a fost demis, miercuri,  de către Comitetul Executiv al FRF. Alexandru Deaconu a fost numit la conducerea  Comisiei Centrale.

Ion Crăciunescu, președintele Comisiei Centrale  a Arbitrilor, a fost demis, miercuri de către  Comitetul Executiv al FRF, întrunit la Casa Fotbalului.

Decizia a fost luată în urma voturilor celor 18 reprezentanţi ai cluburilor din prima ligă. Schimbarea  acestuia de la cârma CCA a fost posibilă după ce 14 cluburi au votat pentru demiterea acestuia. Principalul motiv pentru care reprezentanţii clubului au decis demiterea lui Crăcinescu sînt arbitrajele slabe din sezonul trecut din Liga 1, dar şi scandalurile în care acesta a fost implicat în ultima perioadă, potrivit gsp.ro.

 Ion Crăciunescu a fost numit preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, în locul lui Vasile Avram în septembrie anul trecut, după ce Avram a fost arestat pentru corupţie şi eliberat ulterior.

După decizia CEx de miercuri, actualul central Alexandru Deaconu va fi noul şef al Comisiei Centrale. Pentru moment acesta va trebui să renunţe la cariera de arbitru, el fiind şi pe lista FIFA. Deaconu este unul dintre preferaţii preşedintelui Federaţiei Române, Mircea Sandu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel