Iohannis - Vasilescu și Laufer. Pieleanu: De ce i-a refuzat

Bogdan Cotigă / 20 noi 2018 / 13:49 Salveaza PDF Comentarii
Marius Pieleanu
Descriere foto: Marius Pieleanu

Sociologul Marius Pieleanu a declarat la Antena 3 că nu are motive să înțeleagă decizia lui Iohannis de a refuza numirea miniștrilor Ilan Laufer și Olguța Vasilescu. 

"Dacă în cazul Olguței Vasilescu mă așteptam, în cazul lui Ilan Laufer nu înțeleg motivele. E posibil ca în cazul lui Laufer să nu fie motive legate de activitatea lui în celălalt mandat.

În cazul Olguței Vasilescu, nu îi convine că a arătat că este o luptătoare și chiar era posibil să facă treabă la transporturi, e varianta feminină a lui Codrin Ștefănescu, în sensul bun. Dacă e să fiu rău, aș spune că orice schimbare de ministru de la un minister la altul în orice guvern, e semn al lipsei de resurse," a declarat Pieleanu.  

Două respingeri neexplicate

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a emis decretul de remaniere guvernamentală, ţinând cont de propunerile formulate de PSD. De asemenea, şeful statului a precizat că a aprobat remanierea guvernamentală, prezentând lista miniştrilor pentru care a semnat decretul de numire în funcţie, din care lipsesc propunerile de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerul Transporturilor, în speţă Ilan Laufer şi Lia Olguţa Vasilescu: 

* Gabriel Leş - ministru al Apărării Naţionale 

* Marius Budăi - ministru al Muncii şi Justiţiei Sociale 

* Niculae Bădălău - ministru al Economiei 

* Daniel Breaz - ministru al Culturii şi Identităţii Naţionale 

* Alexandru Petrescu - ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale 

* Constantin-Bogdan Matei - ministru al Tineretului şi Sportului. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.81