EXCLUSIV  Culise din vacanța lui Iohannis. ”Avea o obsesie”

Senatorul Marius Marinescu a povestit pentru DC News ce facilități are vila de protocol de Neptun, Nufărul care îl fac pe președintele Kalus Iohannis dar și pe toți ceialați președinți să prefere să își petreacă concediul într-o construcție ridicată de dictatorul Ceaușescu.

Marius Marinescu ne-a spus că deși aproape toți președinții României și mulți politicieni îl denigrează pe Ceaușescu, ei "se bat pe vilele construite de el" la mare și la munte. Senatorul ne-a povestit că toate aceste vile au fost finanțate din banii membrilor de partid, nu de la bugetul de stat.

"Vilele de la Neptun au fost construite în anii '60 alături de alte șase vile (Panseluța, Lotus, Trandafirul, Nufărul Ghiocelul, Ambasador)  pentru membrii comitetului executiv al PCR, apropiații ai lui Ceaușescu cu funcții în stat și pentru invitații de rang înalt și alți președinți. Au fost amenajate în pădurea Comorova unde era liniște și aer oxigenat. Ceaușescu avea o obsesie, toate aceste vile aveau un foișor construit. Toate vilele aveau piscină, cramă și cinematograf și adăpost anti-aerian", ne-a povestit senatorul.

Ce facilități are vila președintelui

Senatorul Marinescu ne-a mai spus și ce facilități de lux are vila preferată de toți președinții români de după Ceaușescu. ”Vila în care își petrece acum vacanțele de la Marea Neagră președintele Iohannis se numește Nufarul. Vila de la Nufărul are, față de celelalte de la Neptun, piscină acoperită și seră cu plante exotice, care îi plăceau mult lui Ceaușescu. Are evident plajă privată, dar și helipad. Apoi la Nufărul, președintele are acces la o șalupă, dar și la un vapor care este și acum funcțional. Această vilă era folosită de Ceaușescu și familia sa pentru vacanță și vila din spate, Ambasador, era pentru lucru", a adăugat Marinescu.     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel