Iohannis: "USL se poate rupe". Antonescu: "O să-mi și bag mințile în cap"

agerpres_61108771
agerpres_61108771

Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a declarat că USL se va rupe dacă negocierile vor eșua. Crin Antonescu s-a limitat la a spune că se vor înțelege, pentru că nu sunt motive pentru care situația ar sta altfel. 

Crin Antonescu i-a răspuns premierului Victor Ponta: "Eu n-am atacat pe nimeni. Cât timp am sau n-am nu știu dacă e treaba domnului Ponta, dar, în fine, nu comentez". Liderul PNL a fost întrebat dacă se va întâmpla ceea ce a spus Iohannis, dacă USL se va rupe dacă nu vor ajunge la o înțelegere astăzi. El nu a dat un răspuns cu privire la ce se va întâmpla în cazul în care nu se vor înțelege, limintându-se la precizarea: "Ne vom înțelege". A adăugat: "Nu văd care ar fi motivul să nu ne înțelegem de vreme ce suntem în situația în care PNL a propus niște noi miniștri, noi miniștri despre care primul ministru a spus că sunt niște oameni de valoare și e de acord cu ei. L-a propus pe Klaus Iohannis vicepremier și l-am auzit eu, din nou, pe primul ministru spunând că este de acord cu poziția de vicepremier și de ministru de Interne pentru Klaus Iohannis. Ce alt motiv am putea avea să nu ne înțelegem?".

Întrebat dacă este negociabil Ministerul de Interne, Crin Antonescu a precizat că nu s-a pus această problemă și că "rămânem cum ne știți".

Cu privire la ceea ce a spus Daniel Constantin că dacă USL nu va rezista, Sorin Oprescu ar fi o variantă foarte bună pentru Cotroceni, Crin Antonescu a declarat: "M-am speriat foarte tare ce a spus domnul Constantin și cred că o să-mi și bag mințile în cap".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel