Iohannis: Un politician infractor amenință magistrații la televizor

Klaus Iohannis spune că magistrații s-au revoltat pe bună dreptate în privința declarației pe care a făcut-o Liviu Dragnea. 

"Pe bună dreptate, s-au revoltat magistrații. Adică, cum se se trezește un politician, care mai este și infractor să se ducă la televizor și să amenințe magistrații, după ce a convocat un miting mediocru antijustiție. Este inadmisibil. Nu putem să lăsăm statul să intre într-o situație de incertitudine, să intrăm în derivă așa, de dragul unuia care vrea să fie mai puternic decât este sănătos, să renunțăm la valori democratice", a spus Klaus Iohannis. 

Declarația fost făcută în contextul în care Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspecţia Judiciară în legătură cu declaraţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, care a spus referitor la sesizarea ce o vizează pe Viorica Dăncilă, că speră că procurorii să nu meargă mai departe cu "demenţa aceasta".

Mesajul lui Liviu Dragnea de duminică seara 

"Nu ştiu dacă vor merge mai departe cu demenţa. Ce vă pot spune cu siguranţă este că este o comandă foarte fermă. Adică nu întâmplător a fost pus imediat Horodniceanu să gestioneze interimar la DIICOT, pentru că nu era obligatoriu să-l pună tot pe el. Aia a fost făcută coordonat. 'Te mai ţinem, fă ceva cu aia'. Sper să nu fie niciun procuror care să rişte atât de mult încât să dea curs la această demenţă. Este o demenţă. Foarte mulţi procurori riscă să plătească greu. Frica pe care o au îi face să nu mai aibă nicun fel de raţiune," a spus Liviu Dragnea la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel