Iohannis - Trump, întâlnire ISTORICĂ. Chirieac: LOVITURĂ formidabilă

Așa cum anunța DC News cu mai multă vreme în urmă, Klaus Iohannis va face o vizită în SUA, urmând să aibă o întâlnire cu preşedintele SUA, Donald Trump. Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre acest moment-cheie pentru România.

"Este un semnal deosebit pentru România. Este o vizită de lucru la Casa Albă, dar și o întrevedere de jumătate de oră terminată cu fotografii între Donald Trump și Klaus Iohannis. Reprezintă un imens balon de oxigen pentru România. Mai degrabă mai devreme decât mai târziu, țara noastră este chemată să facă alegeri importante între SUA și Europa", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3, în emisiunea "100 de minute".

Întrebat ce semnal primim de la SUA prin această vizită, analistul politic a zis: "Avem șansa să fim capul de pod al SUA în Estul Europei. Este o șansă istorică în acest moment. Administrația republicană, spre deosebire de fosta administrație a lui Barack Obama, manifestă o largă deschidere către țara noastră, din toate punctele de vedere. (...) Iată că președintele României, etnic german, în plină disensiune SUA - Germania, (...) se întâlnește cu Donald Trump. Președintele etnic german al României este primul lider din Est primit la Casa Albă. Este o lovitură formidabilă. Aș putea spune că, în acest moment, campania electorală pentru al doilea mandat al lui Klaus Iohannis începe din Biroul Oval al lui Donald Trump, cu doi ani înainte."

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel