Iohannis - Trump, întâlnire. Bulai: ''America are nevoie de România''

Klaus Iohannis și Donald Trump
Klaus Iohannis și Donald Trump

Sociologul Alfred Bulai a vorbit la România TV despre întâlnirea bilaterală care are loc la Bruxelles, în cadrul summitului NATO, între președintele României, Klaus Iohannis și Donald Trump.

Alfred Bulai este de părere că America are nevoie de România.

Este o reușită a diplomației românești. În acest moment, în ecuația lui Trump, România joacă un rol important, tocmai pentru că Trump și-a propus o revigorare a NATO și o nouă filosofie, inclusiv financiară. România pare că a spus da acestei filosofii și atunci sigur că România este utilizabilă de Trump în raport cu țările NATO din Europa. Este vorba de o situație americană, care are nevoie de România și o România care a avut mereu nevoie de America. 

Este vorba de o distribuire a banilor către direcții care nu sunt legate direct de populație și de problemele majore din Europa. Trebuie să spunem că România, față de anul trecut, a alocat suma care era prevăzută în tratatul de aderare la NATO. Noi nu am respectat ceea ce ne-am angajat. Anul trecut am făcut-o prima dată. Abia acum am semnat un tratat pe care l-am semnat., a declarat sociologul Alfred Bulai la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel