Iohannis: Trebuie să rămânem uniţi. România şi Germania, viziune comună

Mihai Ciobanu / 02 oct 2018 / 19:33 Salveaza PDF Comentarii
Klaus Iohannis
Descriere foto: Klaus Iohannis

România şi Germania împărtăşesc o viziune comună cu privire la proiectul european, a afirmat, marţi, preşedintele Klaus Iohannis, precizând că eforturile comune pentru păstrarea unităţii trebuie să continue.

"Eforturile noastre comune pentru păstrarea unităţii trebuie să continue. În aceste timpuri în care tendinţele de dezbinare devin puternice, noi trebuie să rămânem uniţi. România şi Germania împărtăşesc o viziune comună cu privire la proiectul european, întărită de spiritul profund proeuropean al societăţilor noastre. Ne aflăm la doar câteva luni înainte de prima preşedinţie română a Consiliului Uniunii Europene.

Doresc să vă asigur de angajamentul ferm al României pentru consolidarea proiectului european, deşi se prefigurează multe provocări. Suntem hotărâţi să le facem faţă şi să contribuim la identificarea de soluţii eficiente şi la consolidarea rolului Uniunii pe scena internaţională", a declarat Iohannis, la un eveniment organizat la Bucureşti cu prilejul Zilei Unităţii Germane. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26