”Cioloș, câștigător”. Pieleanu: Nu sufăr de scenarită. Se pregătește terenul

Sociologul Marius Pieleanu a comentat actuala situație din politica românească.

Marius Pieleanu consideră că din toate scandalurile actuale, dosarul lui Călin Popescu Tăriceanu, audierea lui Carmen Iohannis în dosarul retrocedărilor, dar și atacul la PSD, câștigător este Dacian Cioloș.

„Pentru domnul Cioloș se pare că se aliniază astrele. Are toate motivele din lume să candideze cu partidul său și la europarlamentare și la funcția de președinte. Iată ce se întâmplă cu președintele în funcție Iohannis, cu un candidat puternic, Călin Popescu Tăruceanu, atacurile la adresa PSD.

Nu sufăr de scenarită, însă nu pot să nu trag o concluzie evidentă. Toate lucrurile merg către candidatul Dacian Cioloș, în condițiile în care e doar o persoană care a avut onoarea acordată de poporul român să fie premier cu o guvernare zero. Mi se pare paradoxal că deși nu a performat, o parte din populația României îi acordă încrederea de a candida la prezidențiale”, a precizat Marius Pieleanu la România TV.

„Se pregătește terenul pentru un anumit tip de președinte sau pentru un nume. Nu este în regulă”, a concluzionat sociologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel