Iohannis, susținere clară pentru Cîțu în PNL: Economia crește, pandemia e sub control

Foto: captură live presidency.ro
Foto: captură live presidency.ro

Klaus Iohannis a susținut astăzi că nu a fost afectată guvernarea statului român din cauza campaniei electorale din interiorul Partidului Național Liberal. 

Klaus Iohannis, președintele României, a fost întrebat într-o conferință de presă cum vede declarațiile făcute recent de Ludovic Orban, care spunea că în lupta internă din PNL ar exista ”intervenții externe, forțe nedemocratice, mecanisme nedemocratice, mâini răsucite la spate”.

”Eu nu am astfel de semnale și pot să vă spun că pun astfel de declarații pe seama ascuțirii luptei din campania electorală. Vă dați seama că dacă aș avea semnale că există așa ceva aș fi intervenit de mult. Ori lupta este o luptă internă pentru voturi în PNL. O competiție puternică îi face pe cei implicații să caute explicații senzaționale”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Competiția, marcată de acuzații de încălcare a statutului. Denunț pe numele premierului

Klaus Iohannis a susținut că privește totul ca pe o campanie politică. 

”Privesc totul ca pe o campanie politică. Anumite accente sunt mai stridente. Așa se desfășoară o campanie electorală, cu acuzații la adresa competitorului. Trebuie să privim lucrurile destul de relaxat și natural. Guvernarea nu a suferit din motiv de campanie PNL. Se vede că țara merge bine înainte, economia crește, pandemia este sub control. Sunt protejate zonele naturale. Dar evident că cei care sunt în campanie, și este o poziție importantă pentru care se luptă, sigur că au exact comportamentul de politician în campanie electorală”, a mai declarat Klaus Iohannis. 

"Eu nu cedez. Exact ca la Mărăşeşti, Mărăşti, Oituz"

"Le atrag atenţia celor din exteriorul PNL, care îşi bagă coada de două luni în democraţia internă, care folosesc instrumente nedemocratice, care sucesc mâini la spate, care arată pisica, care umblă la scheletele din dulap ale unora şi ale altora, că eu nu cedez. Exact ca la Mărăşeşti, Mărăşti, Oituz. Indiferent câţi vor fi în jurul meu, voi da bătălia până la capăt şi voi da bătălia cu toată forţa pe care o am”, a declarat Ludovic Orban.

CITEȘTE ȘI: Iohannis îl dinamitează pe Orban după ce a acuzat intervenții externe în lupta din PNL                          

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel