Iohannis, suspendare. Ingrid Mocanu: Este o miză a lui Liviu Dragnea

Dragnea și Tăriceanu
Dragnea și Tăriceanu

Ingrid Mocanu a declarat la emisiunea "Ediție Specială" de la Antena 3 că există o miză clară a președintelui PSD să declare că vrea suspendarea președintelui.

Suspendarea președintelui Klaus Iohannis este dorită doar de Partidul Social Democrat. Ultima declarație publică a președintelui ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, arată o poziționare clară și total opusă PSD-ului pe această temă. Avocatul Ingrid Mocanu a vorbit atât despre miza juridică, dar și despre cea politică a lui Liviu Dragnea de a insista cu acest subiect. 

 "Vrea să arate electoratului său dezamăgit"

"Este o miză și politică și juridică pentru că acum la Curtea Constituțională sunt codurile, care sunt extrem de importate, evident ele nu au nicio șansă să treacă mai devreme de decembrie, din punctul meu de vedere. Dacă președintele ar fi măcar suspendat, chiar dacă în urma suspendării nu s-ar ajunge la demitere, atunci coduri ar fi promulgate de îndată. În al doilea rând, este o miză pentru domnul Dragnea pentru că discursul domnului Tăriceanu este axat pe acete lupte cu statul paralel. Deocamdată, domnul Tăriceanu nu a luptat deloc cu niciun abuz pentru că efectiv, în mod concret, nu a luat nicio măsură. PSD-ul a pierdut partea aceea de electorat care a ajuns în dreptul ALDE, care este partea dezamăgită de PSD că nu a făcut nimic, că a tolerat o perioadă îndelungată doi premieri ai sistemului, că a stat și s-a lăsat tăvălit de Iohannis și de tefeliști prin piață. Domnul Dragnea acum vrea să arate electoratului său dezamăgit de el că de fapt domnul Tăriceanu este cel care nu vrea să îl suspende pe domnul președinte, electoratul mai dur al PSD-ului", a declarat Ingrid Mocanu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel