Iohannis: Sunt foarte mulți români nemulțumiți... de mine, de întreaga clasă politică

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut o declarație de presă la o zi de la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

„Alegerile s-au terminat și pot să trag primele concluzii. Dați-mi voie prima dată să vă mulțumesc tuturor celor care ați ieșit din casă, ați mers la secția de votare și ați votat. Vă garantez că fiecare vot va fi luat în considerare și fiecare vot contează. În același timp, trebuie să fim foarte sinceri. Participarea la vot a fost redusă și este foarte clar că sunt mulți români care fie nu au primit suficientă informație, fie sunt pur și simplu nemulțumiți... de mine, de partide, de întreaga clasă politică sau de anumite măsuri care au fost luate”, a transmis Iohannis, de la Palatul Cotroceni.

„Eu văd aceste lucruri și este important ca noi, toți politicienii, să vedem aceste lucruri, să le analizăm și să venim în întâmpinarea românilor care nu au mers la vot din varii motive. Aceste motive trebuie elucidate și sunt foarte hotărât ca în următoarea perioadă, împreună cu guvernul care se va forma, să analizăm cu maximă seriozitate toate aceste chestiuni”, a mai spus președintele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel