Iohannis, sloganuri de campanie. Savu: Ce propagandă ieftină!

Daniel Savu
Daniel Savu

Daniel Savu apreciază că sloganurile din campania prezindenţială din 2014 a lui Klaus Iohannis sunt "minciuni ambalate în manipulare..."

Daniel Savu comentează asupra situaţiei în care se găseşte acum preşedintele Klaus Iohannis, referindu-se atât la refuzul acestuia de a pune în aplicare decizia CCR privitoare la Kovesi sau la returnarea banilor obţinuţi prin închirierea casei pe care a pierdut-o în instanţă.

"Nici nu vreau să mă mai gândesc la sloganurile din 2014, cu “rigurozitatea germană” sau cu “neamtu’-i neamț, d’aia arată Sibiul cum arată”, cu “România lucrului bine făcut !”, la emoțiile și reacțiile provocate atunci în opinia publică ! Ce povești, ce minciuni ambalate în manipulare...

Ce situație pentru o țară, să ajungă ministrul de Finanțe să-i transmită președintelui că cel mai bine ar fi să-și plătească datoriile ! Și președintelui prea puțin să-i pese că și poporul a început să strige la el să dea banii înapoi ! Cu toate astea se pretinde vertical și clamează principii, care sunt însă valabile doar pentru ceilalți!", apreciază Daniel Savu.

Ce ne spune Klaus Iohannis

"Cum adică, să ajungă președintele Camerei Deputaților să atragă public atenția asupra faptului că președintele României trebuie să își respecte obligațiile financiare, la fel ca orice alt cetățean ? Și ce aflăm în mai puțin de 24 de ore, că președintele este un fel de supra-cetățean, cu regim preferențial, care beneficiază de chichițe avocățești ca să nu plătească banii obținuți prin fals, că în jurul contribuabilului Klaus Iohannis s-a țesut o pânză de protecție, doar-doar se va prescrie datoria de peste 1,2 milioane de lei. Și toate astea justificate prin faptul că sunt legale... Așa ceva ?

Mă tot întreb, ce se întâmplă cu președinții României de cred că și-au cumpărat țară și sunt mai presus de muritorii de rând? De ce pierd oamenii ăștia legătura cu realitatea? Ne mai mirăm că nu o demite pe Kovesi? În acest moment, ce ne spune Klaus Iohannis este că poate să nu respecte Constituția și nici să nu dea înapoi banii obținuți prin fals, doar pentru că este președinte. 
Ori asta nu putem și nici nu trebuie să admitem!", concluzionează Daniel Savu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel