Iohannis şi PNL, strategie pentru anticipate

Klaus Iohannis îl desemnează, pentru a doua oară, pe Ludovic Orban, apreciind faptul că efectele acestei crize politice provocată cu singurul scop de a se ajunge la alegeri anticipate se vor vedea în buzunarele românilor. 

Ne aşteptam la lucrul acesta. E un moment nefericit pentru democraţia din România, dar dacă s-a hotărât să se meargă pe ideea alegerilor anticipate, atunci eu sper ca lucrurile să fie tranşate, fiindcă România, într-o asemenea criză politică, nu va rezista multă vreme. Dacă înţelegerea dintre PSD şi PNL va fi dusă la bun sfârşit, atunci da, o să pice de încă două ori domnul Ludovic Orban. O zonă de un ridicol absolut, ce să fie?

Dar la capătul acestui ridicol vom avea alegerile anticipate care ar putea să izbăvească ţara pentru un an-doi, până când vor începe din nou tensiuni insuportabile. Dacă nu, să ştiţi că Parlamentul are toate pârghiile să oprească alegerile anticipate şi acestea să meargă la termen. Nu împiedică pe absolut nimeni: acum pe Orban îl pici la vot pentru că nu ai cum să-l votezi mai ales că l-ai dat jos ieri, vine domnul preşedinte Iohannis şi-l numeşte din nou ca prim-ministru pe Ludovic Orban, îl poţi trece atunci şi peste o săptămână introduci moţiune de cenzură, îl dai jos pe Orban din nou iar procesul se reia de la capăt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel