Iohannis, semnare decrete. SRS: Să recunoască implicit că i-a hărțuit

Sorin Roșca Stănescu
Sorin Roșca Stănescu

Sorin Roșca Stănescu a declarat, miercuri, la Antena 3, că președintele Klaus Iohannis va accepta cele două nume propuse de PSD pentru ministerele Transporturilor și Dezvoltării.

Sorin Roșca Stănescu a declarat că președintele României are de ales acum între două rele. Jurnalistul susține că în cazul în care semnează decretele pentru Răzvan Cuc şi Daniel Suciu, președintele Iohannis va trebui să recunoască și că "i-a hărțuit" pe cei propuși anterior, iar dacă îi va respinge va pierde din punct de vedere electoral.

"Nu mai are nevoie că continue acest tip de șicană"

"Părerea mea este că domnul Klaus Iohannis va semna. Domnia sa și-a jucat rolul în fața susținătorilor săi, timp de aproape trei luni, inventând tot felul de pretexte pentru a ține Executivul într-o situație de criză. În acest moment cred că nu mai are nevoie că continue acest tip de șicană și cred că va promova prin decrete cei doi miniștri. El are de ales între două rele de fapt. În primul rând vreau să remarcați că nu este timpul fizic pentru ca aceste candidaturi să îndeplinească ultimele criterii solicitate de președintele Klaus Iohannis la nominalizarea celorlalți miniștri. Deci nu au timp să completeze dosarul așa cum a pretins anterior Klaus Iohannis. El va trebui, dacă emite decretele, să recunoscă implicit că i-a hărțuit pe foștii miniștri și a hărțuit Guvernul Dăncilă până acum în mod inutil. Pe de altă parte, dacă nu semneză aceste nominalizări făcute pentru niște persoane care nu i-au fost anterior propuse, pe care nu le-a negociat cu Executivul așa cum a dorit, alege să prelungească criza și s-ar putea să piardă ceea ce a obținut electoral până acum", a declarat Sorin Roșca Stănescu la Antena 3.

Citește și: Întrebarea zilei după "răpirea" de la Ministerul Justiției

Maduro, provocare pentru Guaido. Președintele ales contra președintelui autoproclamat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel