Iohannis, semnal către Guvern: E foarte important asta

Preşedintele Klaus Iohannis a declara că este foarte important ca, dincolo de incertitudinea inerentă a contextului de securitate, să fie garantat la nivel politic un minim de predictibilitate celor care planifică în acest domeniu. 

"Cred că este foarte important ca dincolo de incertitudinea inerentă a contextului de securitate să garantăm la nivel politic un minim de predictibilitate celor care planifică şi trebuie să gândească în perspectivă.

Rezultatele procesului de planificare de ordin strategic trebuie să aibă finalitate, de la asigurarea unei flexibilităţi sporite în domeniul achiziţiilor până la dezvoltarea de capabilităţi credibile adaptate noilor provocări de tip convenţional, asimetric sau hibrid", a spus şeful statului, la deschiderea simpozionului "Europe: Bulding Trust", care se desfăşoară la Bucureşti, scrie Agerpres.

Printre cei care participă la eveniment se numără ministrul Apărării, Mihai Fifor, şeful Statului Major General, Nicolae Ciucă, consilierul prezidenţial Ion Oprişor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel