Iohannis s-a oferit să fie primul român vaccinat împotriva COVID-19. Dr. Gheorghiță: Se distruge credibilitatea noastră și toată munca

Președintele Klaus Iohannis s-a oferit să fie primul vaccinat anti-SARS-CoV-2, în țara noastră. 

Președintele Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a fost întrebat, la Digi 24, dacă președintele Klaus Iohannis și-a arătat disponibilitatea de a fi vaccinat între primii români.

”Da. Dumnealui, în cadrul Grupului de lucru ne-a ridicat această propunere, să o evaluăm și răspunsul a fost, după ce ne-am consultat cu toți experții, că nu este de dorit, pentru că, dintr-un gest care este, până la urmă, pentru a convinge și a întări încrederea în vaccinare, se pot crea alte speculații și nu am dori acest lucru, pentru că se distruge credibilitatea noastră și toată munca”, a răspuns col. dr. Gheorghiță, conform Mediafax. 

Potrivit acestuia, președintele este în etapa a doua de vaccinare, conform strategiei naționale de vaccinare și Klaus Iohannis a transmis că se va vaccina ”atunci când îi va veni rândul conform strategiei de vaccinare”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel