Iohannis s-a înconjurat de baroni. Cine e nr. 2 din PNL

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, a fost validat de Biroul Politic Național al PNL în funcția de secretar general al partidului, a anunțat președintele liberalilor, Klaus Iohannis. 

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, spunea înainte de alegerile europarlamentare că cei responsabili pentru un eventual eșec vor plăti. Marian Petrache a fost șeful campaniei electorale a PNL pentru europarlamentare. Noul șef al PNL, Klaus Iohannis, l-a "recompensat" pe Marian Petrache cu o funcție foarte importantă în partid. Un apropiat al lui Antonescu până de curând, Petrache este considerat acum ca aparținând taberei Iohannis din PNL.

BPN al PNL, reunit în prima ședință după Congres, l-a desemnat pe Dan Mihalache în funcția de secretar general al PNL, el urmând să răspundă de strategii și analiză politică.

Antonescu: M-am retras din două motive

De asemenea, conducerea PNL a decis schimbarea membrilor comisiei de negociere cu PDL. Astfel, din această comisie vor face parte Sorin Frunzăverde, Teodor Atanasiu, Ludovic Orban, Marian Petrache și Eduard Hellvig, conform Agerpres.

Cei mai influenți lideri locali al PNL-ului, precum Teodor Atanasiu sau Sorin Frunzăverde, au devenit locotenenții lui Iohannis după pasul înapoi făcut de Antonescu. De altfel, Crin Antonescu i-a acuzat pe Teodor Atanasiu și Ludovic Orban că au complotat pentru înlocuirea sa cu Iohannis în poziția de prezidențiabil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel