Iohannis: România este alături de dumneavoastră!

Preşedintele Klaus Iohannis i-a transmis, joi, un mesaj de condoleanţe omologului său turc, Recep Tayyip Erdogan, în urma atacului terorist care a avut loc la Ankara.

'Cu profundă tristeţe am aflat despre atentatul de la Ankara din 17 februarie 2016. Doresc să adresez, în numele meu şi al României, condoleanţe familiilor victimelor şi să exprim solidaritatea noastră cu autorităţile din Turcia în aceste momente dificile. România este alături de dumneavoastră, mai mult ca niciodată determinată să coopereze cu Turcia şi comunitatea internaţională în lupta împotriva terorismului', afirmă şeful statului în mesajul transmis omologului său turc, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Un atentat cu maşină capcană care a vizat vehicule militare în centrul capitalei turce a făcut miercuri seara cel puţin 28 de morţi şi 61 de răniţi, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului de la Ankara, potrivit AFP.

'Acest atac terorist laş a costat viaţa a 28 de persoane, 61 de cetăţeni fiind răniţi', a declarat presei purtătorul de cuvânt, vicepremierul Numan Kurtulmus, care a promis că Executivul va face 'lumină deplină' asupra acestui atentat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel