Iohannis revine asupra doctoratului lui Kovesi, suspect de plagiat

Președintele Klaus Iohannis revine asupra declarațiilor pe care le-a făcut cu privire la doctoratul șefei DNA, Laurei Codruța Kovesi, suspect de plagiat. 

Președintele a spus zilele trecute cu privire la eventuala demisie a lui Kovesi: "Nu cred că trebuie să vorbim despre o demisie cât nu e niciun indiciu. Sigur, în măsura în care lucrurile iau altă turnură, se poate relua discuția, dar acum nu am motive de îngrijorare. Cred că Parchetul General trebuie să rezolve foarte repede speța. Am avut o discuție cu Procurorul General pe care l-am rugat, în virtutea funcției, să se ocupe ca cercetarea să se desfășoare cu celeritate".

Cu privire la această declarație, Klaus Iohannis a explicat: "Am observat și eu că mi-au fost răstălmăcite cuvintele. Nu am spus că nu sunt indicii. Eu am spus că eu am plecat liniștit din discuție pentru că nu am avut eu indicii să cred că este o problemă. Eu nu am avut indicii. Alții, dacă au, să poftească să facă sesizări, să meargă la CNATDCU, oriunde doresc, dar să meargă la instituțiile abilitate". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel