Iohannis, replică pentru Băsescu, privind delegarea lui Cioloș la Consiliul European

Preşedintele Klaus Iohanis, întrebat, marţi, cum răspunde acuzaţiilor fostului preşedinte Traian Băsescu privind delegarea premierului Dacian Cioloş la reuniunea Consiliului European din 17-18 decembrie, a oferit un răspuns scurt, fără să intre în dispute cu predecesorul său.

"Am decis să-l trimit pe prim-ministrul Dacian Cioloş. O să vedeţi mandatul după ce este discutat în Parlament şi aprobat", a declarat Klaus Iohannis, citează romaniatv.net.

Birourile Permanente reunite au decis să trimită comisiilor reunite de afaceri europene ale celor două Camere, care se întrunesc la această oră, pentru proiectul de mandat al premierului Dacian Cioloş la Consiliul European.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a delegat pe premierul Dacian Cioloș să participe la reuniunea Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, în perioada 17-18 decembrie.

Decizia președintelui este o premieră, deoarece, de la preluarea mandatului la Cotroceni, în perioada în care Victor Ponta a fost premier, Iohannis a refuzat categoric să îl delege pe fostul şef al Guvernului să reprezinte România la Consiliul European.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel