Iohannis, remaniere Guvern. Coita: Dacă aș fi ironic, aș spune...

Alex Coita
Alex Coita

Analistul politic a reacționat în direct la România TV în urma declarațiilor făcute de Klaus Iohannis, cu privire la remanierea Guvernului și schimbarea lui Tudorel Toader de la Ministerul Justiției. 

”Eu sincer trebuie să îl felicit pe președintele Iohannis pentru o reacție atât de promptă. Nu mă așteptam să aibă o reacție atât de repede. Nu știu dacă Tudorel Toader își va da demisia, normal ar fi să își dea demisia pentru că asta se întâmplă când îți este retras sprijinul politic. Indiferent de asta, aproape sigur, ce se va întâmpla este că președintele Iohannis nu va semna numirea domnului Nicolicea în fruntea Ministerului Justiției, invocând exact ce a menționat astăzi: ”Se merge din rău în mai rău”. Dacă aș fi ironic aș spune că ar fi imposibil să fie mai rău decât spunea acum o săptămână domnul Iohannis... cred că singura soluție pe care o are Guvernul PSD-ALDE, dacă vor să facă aceste modificări în timp util, înainte de alegeri europarlamentare, este să meargă pe formula restructurării guvernamentale”, a declarat Alex Coita, în direct la România TV. 

Președintele Klaus Iohannis a făcut astăzi declarații despre remanierea guvernamentală după ce prim-ministrul Viorica Dăncilă i-a trimis propunerile de noi miniștri.

Vezi și: Numire miniștri. Iohannis, primele declarații. Decizia momentului

Iohannis - Dăncilă, discuţie telefonică. Ce i-a transmis preşedintele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel