Iohannis, refuz remaniere. Băsescu: Nu e treaba lui! Nu sunt de acord!

Bogdan Cotigă / 21 noi 2018 / 20:38 Salveaza PDF Comentarii
Traian Basescu
Descriere foto: Traian Basescu

Traian Băsescu a declarat, la România TV, că președintele Iohannis a greșit când a refuzat revocarea din funcție a ministrilor Paul Stănescu și Lucian Șova. 

Băsescu a spus că nu este niciun câștig pentru România că președintele a refuzat numirea celor doi noi ministri dar și că Iohannis a jucat după cum l-a invitat PSD-ul. 

"Eu dacă aș fi fost în locul lui Iohannis trimiteam decretele de revocare imediat. În schimb, din opt miniștri, eu le respingeam șase, nu doi. Nu-i niciun câștig pentru România că le-a respins miniștrii. În opinia mea, Iohannis a fost invitat de PSD să joace așa. Trebuie să fii tăntălau tare ca atunci când ai de remaniat opt miniștri plus doi la Educație și Cercetare cu o zi înainte... De ce nu s-a dus domnul Dragnea cu o schimbare de structură a cabinetului care ar fi trecut tot guvernul prin votul Parlamentului? Nu aveau nicio problemă. Cred astfel că a fost doar o invitație pentru ceea ce a făcut Iohannis. Cu ce nu sunt de acord din ce a făcut Iohannis: nu i-a revocat pe Stănescu și Șova. Este dreptul premierului să spună cu cine lucrează și nu e treaba președintelui cine să stea în guvern că vrea el”, a declarat Băsescu. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26