Iohannis, refuz remaniere. Băsescu: Nu e treaba lui! Nu sunt de acord!

Traian Basescu
Traian Basescu

Traian Băsescu a declarat, la România TV, că președintele Iohannis a greșit când a refuzat revocarea din funcție a ministrilor Paul Stănescu și Lucian Șova. 

Băsescu a spus că nu este niciun câștig pentru România că președintele a refuzat numirea celor doi noi ministri dar și că Iohannis a jucat după cum l-a invitat PSD-ul. 

"Eu dacă aș fi fost în locul lui Iohannis trimiteam decretele de revocare imediat. În schimb, din opt miniștri, eu le respingeam șase, nu doi. Nu-i niciun câștig pentru România că le-a respins miniștrii. În opinia mea, Iohannis a fost invitat de PSD să joace așa. Trebuie să fii tăntălau tare ca atunci când ai de remaniat opt miniștri plus doi la Educație și Cercetare cu o zi înainte... De ce nu s-a dus domnul Dragnea cu o schimbare de structură a cabinetului care ar fi trecut tot guvernul prin votul Parlamentului? Nu aveau nicio problemă. Cred astfel că a fost doar o invitație pentru ceea ce a făcut Iohannis. Cu ce nu sunt de acord din ce a făcut Iohannis: nu i-a revocat pe Stănescu și Șova. Este dreptul premierului să spună cu cine lucrează și nu e treaba președintelui cine să stea în guvern că vrea el”, a declarat Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel