Iohannis, refuz remaniere. Băsescu: Nu e treaba lui! Nu sunt de acord!

Traian Basescu
Traian Basescu

Traian Băsescu a declarat, la România TV, că președintele Iohannis a greșit când a refuzat revocarea din funcție a ministrilor Paul Stănescu și Lucian Șova. 

Băsescu a spus că nu este niciun câștig pentru România că președintele a refuzat numirea celor doi noi ministri dar și că Iohannis a jucat după cum l-a invitat PSD-ul. 

"Eu dacă aș fi fost în locul lui Iohannis trimiteam decretele de revocare imediat. În schimb, din opt miniștri, eu le respingeam șase, nu doi. Nu-i niciun câștig pentru România că le-a respins miniștrii. În opinia mea, Iohannis a fost invitat de PSD să joace așa. Trebuie să fii tăntălau tare ca atunci când ai de remaniat opt miniștri plus doi la Educație și Cercetare cu o zi înainte... De ce nu s-a dus domnul Dragnea cu o schimbare de structură a cabinetului care ar fi trecut tot guvernul prin votul Parlamentului? Nu aveau nicio problemă. Cred astfel că a fost doar o invitație pentru ceea ce a făcut Iohannis. Cu ce nu sunt de acord din ce a făcut Iohannis: nu i-a revocat pe Stănescu și Șova. Este dreptul premierului să spună cu cine lucrează și nu e treaba președintelui cine să stea în guvern că vrea el”, a declarat Băsescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel