Iohannis, recepție 1 Decembrie. Chirieac: Nicușor Dan nu merită să fie invitat nicăieri. Bucureștiul arată ca pe vremea comunismului

Sursa foto: Facebook Nicușor Dan
Sursa foto: Facebook Nicușor Dan

Președintele Klaus Iohannis a invitat 300 de persoane la recepția de 1 Decembrie, de la Palatul Cotroceni.

Pentru a participa la recepţia organizată de preşedintele Klaus Iohannis, invitaţii trebuie fie să fie vaccinaţi, fie să fi trecut prin boală. Nicușor Dan, primarul Capitalei, nu va putea să participe, pentru că a anunţat că, în această săptămână, îşi va administra prima doză de vaccin, iar în hotărârea de guvern aprobată de Guvernul condus de Nicolae Ciucă se precizează clar că, pentru a participa la astfel de ceremonii dedicate Zilei Naţionale, trebuie să ai 10 zile de la finalizarea schemei complete. Liderul AUR, George Simion, potrivit Antena 3, nu ar fi fost invitat la Cotroceni. La recepţie au fost invitați și liderii PSD, spre deosebire de alţi ani în care Klaus Iohannis nu îi trecea pe listă.

”Anul acesta, este o tristețe. Le-a luat bani oamenilor...”

”Este bine că se întâmplă asta. Atitudinea președintelui este cea corectă, acum că i-a invitat şi pe liderii PSD. Incorect a fost ceea ce s-a întâmplat până în acest moment, pentru că preşedintele trebuia să fie un integrator. Cred că trebuiau chemaţi toţi preşedinţii de partide parlamentare, că sunt aleşi ai poporului. În privinţa domnului Nicușor Dan, dânsul nu merită să fie invitat nicăieri. Bucureștiul - şi o spun şi pentru cei din ţară care ne urmăresc, în acest moment, şi poate plănuiau să vină încoace - arată la fel de urât ca pe vremea comunismului.

Nu îmi imaginam că domnul Nicușor Dan, doamna Clotilde Armand nu au investit, practic, nimic în decorarea oraşului de Sărbători. Dacă în anii anteriori, ne plăcea, nu ne plăcea, dar oraşul era decorat, n-aveai ce spune. Anul acesta, este o tristețe. Le-a luat bani oamenilor.... Târgul de Crăciun este, în special, bucuria copiilor. Le iei şi bani - 5 lei, 7 lei... Mare lucru făcea Primăria cu banii ăştia, la câţi bani a risipit domnul acesta", a spus analistul politic Bogdan Chirieac. 

De ce George Simion nu ar fi fost invitat

De asemenea, analistul politic a spus de ce crede că George Simion, liderul AUR, nu s-ar afla pe lista invitaţilor la recepţia de 1 Decembrie, de la Palatul Cotroceni: ”Din cauza faptului că face o opoziţie directă președintelui Iohannis. A început o campanie de strângere de semnături pentru suspendarea preşedintelui. Acesta mi se pare motivul logic, dar nu pot aproba un astfel de motiv pentru că, deocamdată, AUR - a cărui doctrină nu este foarte clară şi a ridicat numeroase controverse - nu foloseşte niciun fel de mijloace ilegale în a strânge aceste semnături”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel