Iohannis, reacție după ce Dragnea a vorbit despre suspendare

Klaus Iohannis a declarat astăzi că administrațiile locale ar trebui să facă mai multe pentru bicicliști. Totodată șeful statului a avut și prima reacție după ce președintele PSD a afirmat că nu este exclusă suspendarea.

Președintele României a declarat, astăzi, la un eveniment al bicicliștilor pregătiți să plece într-o incursiune la Alba Iulia pentru a celebra Centenarul, că este nevoie de unitate. "Este o inițiativă excelentă și vă felicit! Iar faptul că am venit aici sper că nu vă surprinde. Știți bine că particip la evenimentele pe bicicletă cu mare plăcere încă de multă vreme, iar faptul că mergeți la Alba Iulia pentru a celebra Centenarul mi se pare un lucru extraordinar. Centenarul este despre noi, despre români, despre unitate.  Chiar astăzi, când porniți, este Ziua Tricolorului, un simbol puternic al României. Aș spune o frază despre unitate. Noi ce de aici suntem, în viața normală, oameni foarte diferiți cu meserii diferite, cu preocupări diferite, dar iată că am găsit un punct comun: ne place să mergem pe bicicletă. Se creează o unitate. Ce bine ar fi ca acum, la 100 de ani după ce ne-am unit, să ajungem la unitate. Ar fi senzațional. Și participarea mea o dedic și acestui deziderat, să se creeze mai multă unitate între noi", a declarat Klaus Iohannis

 "Este nevoie de mult mai mult"

Șeful statului a ținut să atragă atenția primarilor că nu acordă multă atenție bicicliștilor.  "În ce privește mersul pe biciletă, astăzi am venit foarte ușor că a fost puțin trafic, dar altădată, până și cu bicicleta este oarecum interesant să treci prin oraș și nu numai în București, în general. Cred că administrațiile ar face bine să acorde un pic mai multă atenție bicicliștilor, se lucrează la unele piste, e adevărat, dar este nevoie de mult mai mult", a mai spus președintele.  Referitor la declarația președintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, cu privire la luarea în considerare a unei suspendari a președintelui, Iohannis a avut un răspuns scurt: "Sincer, nu sunt extrem de interesat de părerea dumnealui". Întrebat de revocarea procurorului șef al DNA, șeful statului a evitat răspunsul: "Azi este vorba de unitate și biciclete".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel