Iohannis, răspuns pentru Cristina Șincai. Ce garanții are pentru români

Irina Constantin / 19 noi 2019 / 19:18 Salveaza PDF Comentarii

Prima care a adresat întrebarea lui Klaus Iohannis a fost jurnalista Cristina Șincai, de la România TV. 

Cristina Șincai îl roagă să se adreseze românilor și să le spună ce garanții le dă că, dacă va fi președintele României, românii o vor duce mai bine, în contextul semnalelor internaționale cu privire la o nouă criză financiară, dar și-n contextul în care Guvernul Orban spune că sunt găuri în buget. 

”Mă voi implica total- știu ce spun- pentru România normală. E mai mult decât un slogan” a răspuns Klaus Iohannis, explicând cum înțelege normalitatea. 

”Mă voi implica cu tot ce știu, tot ce pot, pentru a lucra împreună cu Guvernul în sensul îmbunătățirii performanței economice a României. Lucrurile arată bine, avem soluții, eu știu ce este de făcut, este un guvern nou în funcțiune care știe cum trebuie abordate lucrurile, vă garantez că vom merge spre mai bine” a mai spus Klaus Iohannis. 

După o întrebare de revenire a jurnalistei despre care este situația actuală, Klaus Iohannis a răspuns: ”Acum suntem într-o situație care trebuie tratată cu foarte mare atenție. Politica economică a Guvernului eșuat a fost axată pe consum, a pus accent prea mare pe consum”. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23