Iohannis - PSD - #rezist. Dana Chera: NU vreau să fac asta!

Scutaru Cristina / 18 ian 2018 / 09:01 Salveaza PDF Comentarii

Dana Chera a avut o intervenție la Antena 3 după ce Klaus Iohannis a acceptat-o pe Viorica Dăncilă în funcția de premier, iar protestatarii s-au revoltat.

[citeste si]

"Pe mine nu mă interesează triunghiul Iohannis - PSD - #rezist. Am să spun și de ce. Nu despre asta este vorba. România nu are legătură cu Iohannis, nici cu PSD și nici cu haștag. România are legătură cu împăratul Japoniei care și-a trimis aici premierul. Am avut în România delegație care a venit ca să facă lucruri. Ce să vezi? Fiind premier al Japoniei, parcuri cutreieram. Premierul Japoniei s-a dus să viziteze o grădină botanică într-un parc la braț cu Primarul General al Capitalei. Guvernul României avea ușile închise, iar președintele României, auzind că a venit premierul Japoniei în România, a zis: 'hai să îmi fac un pic de timp pentru omul ăsta'. Întâmplarea asta îmi povestește despre Iohannis, PSD și #rezist. Așa cum pe președinte nu îl interesează această situație, nici pe mine nu mă interesează atacurile #rezist către Klaus Iohannis. Eu nu știu pentru cine joacă acești oameni. Nu știu pentru cine joacă Klaus Iohannis, nu știu pentru cine joacă PSD, iar #rezist nu mă interesează. Vă spun și de ce nu mă interesează să fac scut împotriva #rezist care #rezist atacă președintele care, vezi-Doamne, a respectat Constituția. Constituția României este aceeași.

A fost călcată în picioare de nenumărate ori, cu un interes, așa cum este respectată acum, cu un interes. Când Iohannis era în Piață, în geacă roșie, i-a păsat că eu strigam că nu este în regulă ceea ce face și că este neconstituțional gestul lui? Nu i-a păsat. De ce aș ieși eu acum să apăr președintele de #rezist? (...) De ce să îi apăr pe acești oameni care nu apără țara? Nu fac asta! Ca jurnalist, nu îmi permit să o fac", a zis Dana Chera la Antena 3.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23