Iohannis - PSD, consultări Cotroceni. Pleșoianu: Asta aș face cu invitația

Liviu-Pleșoianu
Liviu-Pleșoianu

Deputatul Liviu Pleșoianu a mărturisit ce ar decide el în cazul invitației la consultări pe legile justiției pe care președintele Klaus Iohannis a făcut-o partidelor politice.

„Ce aș face eu cu invitația lui Iohannis la "consultări pe legile justiției":

1. Aș răspunde tot printr-o scrisoare că nu putem ajunge deoarece suntem prinși cu un Summit care se desfășoară la situl arheologic de la Pompeii.

2. Aș redacta scrisoarea pe hârtie roz și aș expedia-o într-un plic tot roz. Astfel, ne asigurăm că cel puțin un membru al familiei prezidențiale va citi scrisoarea noastră.

3. I-aș spune lui Werner să ne mai caute după ce va avea cel puțin o ieșire publică în care să vorbească despre abuzurile DNA din timpul mandatului său (preferabil cu accent pe unitatea de paraditori de elită Haules-DNA-Ploiești) și despre protocoalele secrete semnate tot în timpul mandatului său”, a transmis Liviu Pleșoianu.

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat partidele parlamentare la consultări, miercuri, de la ora 15,00, pe tema legislaţiei din domeniul justiţiei. Anunțul a fost făcut de către Administraţia Prezidenţială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel