Iohannis, prima reacție în cazul Blaga: "Mi-a spus că va merge la DNA"

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi că, după alegerile parlamentare din acest an, nu va nominaliza în funcţia de premier o persoană independentă politic.

'După alegerile parlamentare nu voi nominaliza persoane independente politic pentru poziţia de premier al României', a precizat şeful statului, după ce a participat la reuniunea Biroului Grupului Partidului Popular European, care are loc la Bucureşti.

Totodată, acesta a declarat că, în opinia sa, ar fi bine ca Dacian Cioloș să continue proiectele după alegerile parlamentare. Pentru acest lucru este necesar ca de acum premierul să își declare adeziunea sau măcar simpatia pentru partidul în care și-ar dori să intre.

Președintele Iohannis a vorbit și despre criza în care se află PNL. Acesta a susținut că a vorbit cu Vasile Blaga înainte de a ajunge la DNA Ploiești.

"PNL trebuie să găsească o soluție care să transforme această criză într-o oportunitate și să se miște suficient de repede. Nu doar pentru a trece criza, ci și pentru a ieși întăriți din această criză", a spus Klaus Iohannis.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel