Iohannis: parte a PNL nu mai vrea la guvernare

Prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, susține că există o fracțiune a liberalilor care vrea să iasă de la guvernare pentru că partidul pierde profil în cadrul alianței, făcând în acest sens trimitere la măsura înjumătățirii ratei pentru românii cu salarii mai mici de 1.600 de lei.

Liderul liberalilor a fost întrebat, în cadrul unei conferințe de presă, cum comentează faptul că tot mai mulți membri al PNL cer ieșirea de la guvernare. "Asta este: sunt un număr mare de membri care vor să continue USL şi să se rămână la guvernare şi este un număr mai mic care cred că ar fi o variantă ieşirea de la guvernare", a răspuns el, citat de Mediafax.

Iohannis nu a precizat pe ce parte a baricadei se situează el, explicând că există argumente pro și contra cu privire la părăsirea guvernului.

"Sunt argumente şi de-o parte şi de alta. Argumentul principal pentru a rămâne este că USL a câştigat alegerile şi ar trebui să continue până-şi îndeplineşte mandatul. Argumentul de cealaltă parte este că PNL pierde profil în cadrul alianţei, vezi măsura scutirilor de rate", a spus Iohannis.

 Edilul nu a vrut să se pronunțe referitor la efectele pe care o ieșire din Guvern le-ar avea asupra candidaturii la prezidențiale a lui Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel