Iohannis, lovitură devastatoare pentru PMP

Președintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, exclude varianta unei alianțe cu partidul înființat de Traian Băsescu, Mișcarea Populară, după ce cu numai o seară în urmă, prezidențiabilul PMP, Cristian Diaconescu, a spus că formațiunea condusă de Elena Udrea va sta fără ezitare la masa negocierilor privind coagularea dreptei.

"Nu vom face alianţă cu PMP. Nu ne interesează, noi facem unificarea dreptei, fiindcă aşa dorim noi, din Partidul Naţional Liberal şi Partidul Democrat Liberal. Această unificare a dreptei nu se face, în niciun caz, pentru Băsescu, nu se face împotriva lui Băsescu, se face pur şi simplu fără Băsescu", a susţinut Klaus Iohannis, citat de Agerpres.

Iohannis s-a aflat, miercuri, la Târgu Mureș, acolo unde a participat la reuniunea regională a Partidului Național Liberal.

Liberalul este convins că PNL și PDL vor avea un candidat puternic la Președinție, pe care electoratul îl va alege dintr-un imbold pozitiv, nu din lipsă de alternativă.

"Noi credem că vom avea un candidat puternic care convinge şi face ca aceste alegeri să fie unele cu un imbold pozitiv şi nu de imbold 'să alegem răul cel mai mic', ci să alegem pe cel care e mai bun. Eu cred că avem forţa politică pentru a convinge o parte suficientă de electorat că noi, de data aceasta, ştim ce vrem", a accentuat Klaus Iohannis.

Marți seară, la B1 Tv, Cristian Diaconescu, președintele Fundației Mișcarea Populară, a spus că nu vrea ca PMP să fie exclusă din negocierile privind unificarea dreptei, la care momentan iau parte doar PNL și PDL.

"Dacă se pune problema unei coagulări, Partidul Mișcarea Populară va sta la masă, fără rezerve", a declarat Cristian Diaconescu.

Diaconescu, anunț-surpriză despre unificarea Dreptei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel