Iohannis opinează de ce a fost ales Tăriceanu șef al Senatului

agerpres_2453231
agerpres_2453231

Klaus Iohannis a opinat, joi, de ce a fost ales Călin Popescu Tăriceanu în funcția de șef al Senatului. Prim-vicepreședintele PNL a declarat că fostul său coleg de partid este o momeală pentru unii membrii PNL. Alegerea lui ar fi o încercare de introducere a nesiguranței în PSD. 

Întrebat ce părere are despre alegerea lui Călin Popescu Tăriceanu, liberalul Klaus Iohannis a răspuns: "Mi se pare o mişcare curioasă, care, cel puţin aparent, nu face sens. Cel puţin aparent, dacă am crede că toată lumea lucrează de bună credinţă şi în folosul poporului acolo. După părerea mea, domnul Tăriceanu a fost pus acolo pentru a se constitui în momeală pentru unii membri PNL care poate trag concluzia greşită de acolo", scrie Mediafax.

Prim-vicele PNL a adăugat că Tăriceanu este președintele Senatului și nu reprezintă nimic acolo din punct de vedere politic.

Întrebat ce câştig ar putea aduce Călin Popescu Tăriceanu social-democraților, Iohannis a răspuns: "Nu poate să aducă nimic PSD, dar bănuiesc, nu am nimic concret, bănuiesc că unii consultanţi i-au spus primului-ministru că dacă procedează aşa, induce nesiguranţă în PNL. Acea promovare surpriză a domnului Tăriceanu este îndreptată împotriva PNL, nu pro-PSD. PSD nu câştigă nimic de acolo".

Cât despre refacerea USL, Iohannis a spus că "Nu există USL şi nu poate fi reînchegat, în niciun caz nu printr-un senator independent, care nu reprezintă niciun fel partenerul care a denunţat USL”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel