Iohannis nu este asistat corespunzător. Gușă, explicație

[] []

09 ian 2017 / 22:57
Salveaza PDF Comentarii

Cozmin Gușă consideră că președintele Klaus Iohannis, care vine după o campanie electorală în care a fost ”dublu păcălit”, este prost consiliat.

"În mod evident, Iohannis nu este asistat corespunzător. Consilierii pe care îi are o parte nu știu, o parte nu doresc și o altă parte taie frunza la câini, probabil. Jocul este foarte sofisticat, iar președintele Iohannis vine după o campanie electorală în care a fost dublu păcălit.

Pe de o parte, de slaba angrenare în campanie a lui Dacian Cioloș, fost comisar european. În timpul guvernării, omul a stat acolo ca să piardă vremea, iar în campanie a acționat prin inacțiune, ceea ce a fost urât pentru Klaus Iohannis, care a mizat pe Cioloș.

A doua categorie de trădători este la capitolul PNL, care a avut un lidership prost, campanie proastă, candidați slabi. Totul s-a făcut dintr-o dorință de imagine. Și în lipsa contraponderii unor specialiști la programul lui Dragnea s-a produs debalansarea. Iar Iohannis s-a trezit la sfârșitul campaniei electorale cu niște candidați pe care i-a susținut și care l-au făcut de rușine”, a declarat Cozmin Gușă, luni seară, la Realitatea TV.

În opinia consultantului politic, președintele Iohannis a fost sfătuit după campanie ”să iasă la război. Și, din atitudinea lui Klaus Iohannis, ne-am dat seama foarte bine că dorește să se lupte cu noua majoritate instalată, lucru care pentru electoratul pe care îl mai are poate să fie de explicat, dar a generat o reacție de război în partea cealaltă. Dintr-o dată s-a văzut cu mai mulți saci în căruță decât și-a propus. Acești mulți saci în căruță au dus PSD și pe Liviu Dragnea într-o stare de prepotență: 'Suntem puternici, ni se cuvine tot, ne uităm în jur, îl vedem pe Iohannis, dacă nu e de acord cu noi te suspendăm'. Atunci l-au pus pe Iohannis într-o postură de a juca cu spatele la zis, o postură incomodă, mai ales atunci când nu ai o armată", a adăugat Gușă.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +6    Negative: 0
Scarlett Johansson, un nou single

George Mihail Pârvan / 20 apr, 21:22

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.12