Iohannis, NOU ATAC la USR: Trebuie să găsim ieșirea!

Klaus Iohannis / Foto arhivă
Klaus Iohannis / Foto arhivă

Președintele României, Klaus Iohannis, a atacat din nou USR. 

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat joi, după vizita la Cernavodă, că "probabil majoritatea, dragi români, ați aflat că a avut loc o moțiune de cenzură și Guvernul, cum se spune mai colocvial, a fost dărâmat de unii politicieni care au dorit să arate, pur și simplu, că au voturi suficiente ca să dărâme Guvernul."

"Nu au nicio gândire pentru ce urmează după și evaluarea mea, oricât de trist ar suna, este că acest Guvern a căzut victimă unor orgolii politicianiste, care nu au în spate nicio gândire pentru România sau pentru români.", a adăugat Iohannis. 

Iohannis, atac la USR: S-a dat mare partid reformist

"Cum s-a ajuns aici? USR, care s-a dat mare partid reformist, a abandonat guvernarea la un moment dat din motive de ei știute, ceea ce nu a fost bine, dar s-a mai întâmplat ca partide să plece de la guvernare. Pentru USR, nu a fost suficient. S-au aliat cu PSD și cu AUR și au dărâmat Guvernul. Acum trebuie să găsim o ieșire din această criză în care am intrat pentru că Guvernul a căzut victimă acestor orgolii.", a acuzat apoi Iohannis. 

VEZI ȘI: Consultări Cotroceni. Iohannis: Luni chem partidele

"Acum trebuie să găsim o ieşire din această criză în care am intrat pentru că Guvernul a căzut victimă a acestor orgolii (n.r. - trimitere la USR). Paşii constituţionali sunt bine cunoscuţi. Eu voi invita partidele parlamentare la consultări şi voi încerca, împreună cu cei mai maturi, mai responsabili, să găsim o ieşire din această criză.

Am decis că voi organiza runda de consultări luni, începând de la ora 12.00. Voi avea consultări cu partidele parlamentare. Sincer, nu ştiu dacă prima rundă de consultări va duce la o soluţie, dar eu personal sunt total implicat şi sunt hotărât să găsesc, împreună cu partidele care au maturitatea politică necesară, o ieşire din această criză, fiindcă nu putem să stăm peste iarnă fără guvern", a MAI declarat, joi, preşedintele Klaus Iohannis. (Știrea, AICI.)

CITEȘTE ȘI: Pălărie (USR): Valul 4 al pandemiei ar trebui să se numească valul Cîțu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel