”Iohannis ne-a păcălit, ne duce cu fofârlica. Asta e realitatea”

Victor Ponta a susținut că avem două probleme cu MCV, iar Klaus Iohannis ne-a mințit când a afirmat că de vină este Parlamentul. 

”Cu MCV-ul avem două probleme, şi domnul preşedintele Iohannis ne-a păcălit când a zis că e din cauza Parlamentului. Nu e adevărat. Şi ştim toţi că nu e adevărat şi o să recunoască la un moment dat şi dl Iohannis. Avem două probleme. Prima problemă e opoziţia unor state membre. Nu doar Olanda. La un moment dat şi Germania, şi Franţa, care, din motive de politică internă, au alegeri, spun că nu e acum momentul, mai amânăm, legat MCV de Schengen în mod incorect. În al doilea rând, poziţia publică, asumată, a unor oameni din România, şefi de instituţii, care spun să nu se ridice MCV, pentru că îi protejează pe ei chiar şi când greşesc, chiar şi când fac abuzuri. Deci astea sunt cele două probleme. Îmi pare rău că domnul Iohannis, în loc să spună adevărul, ne duce cu fofârlica. Folosesc o expresie care la Sibiu nu se foloseşte, ca să nu fie considerată jignitoare, dar asta e realitatea”, a declarat Victor Ponta.

El a adăugat că preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a fost mereu un prieten al României. Victor Ponta a menţionat că i-a mulţumit, de la tribună, preşedintelui CE "în numele tuturor premierilor care nu au avut voie să vorbească în Parlament" şi care au participat la şedinţa comună - Sorin Grindeanu, Victor Ciorbea, Adrian Năstase.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel