Iohannis, mișcare legată de Orban. Chirieac: Dispare peste două minute

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Preşedintele Klaus Iohannis ar urma să participe, vineri, la şedinţa Biroului Executiv al PNL de la Sibiu. Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre acest subiect, vineri după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Răspunzând unei întrebări adresate de jurnalista Ana-Maria Roman, Bogdan Chirieac a făcut următoarele precizări: „Eu nu cred că președintele s-ar expune pentru a-l înlocui pe domnul Ludovic Orban la o ședință publică. E cu presă, cu zvonuri, cu informații pe surse, are toate caracteristicile unei ședințe de partid publice. Eu cred că domnul Orban dispare peste două minute din fruntea PNL dacă domnul președinte Iohannis cere acest lucru. Nu e nevoie să apară în capul mesei să-i spună cu subiect și predicat".

Ce personalitate ar putea să-i ia locul

„Problema este cu cine îl schimbi. Cred că este singura problemă în acest moment. Altminteri, este legitim demersul președintelui să încerce să-și facă un partid politic puternic, cum a fost PNL-ul odinioară, pentru viitoarele bătălii electorale. Motorul îl are, Vasile Blaga e motorul PNL-ului, categoric. Dar trebuie și o capotă, un lider politic credibil, care să aducă partidul înapoi la vechile valori", a mai spus analistul politic.

Întrebat dacă consideră că președintele României va participa la Biroul Executiv al PNL, a declarat: „Inițial, președintele trebuia să participe. (...) Dacă în urma informațiilor de presă și supra-mediatizării ședinței PNL, alege să nu mai participe, nu ar fi de mirare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel