Iohannis, mesajul din spatele discursului. Alex Coita: A fost un răspuns

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Discursul de astăzi al președintelui Klaus Iohannis ascunde, din punctul de vedere al analistului Alex Coita, un răspuns pentru Liviu Dragnea.

Discursul de astăzi al președintelui Klaus Iohannis a fost mai mult decât un discurs de candidat, ci un răspuns pentru președintele Partidului Social Democrat, este de părere Alex Coita. Mai mult, analistul consideră că președintele a reușit să "livreze" ceea ce își dorea publicul său. 

"Poate să plece în vacanță" 

"Președintele Iohannis poate să plece în vacanță pentru că, în sfârșit, a livrat publicului său ceea ce publicul său își dorea. Și aici vreau să ajung.(...) Eu am urmărit cu atenție și mă așteptam să spună ceva. A fost un discurs de candidat. A fost un răspuns la Liviu Dragnea pentru că în discursul lui Iohannis, la fiecare al treila cuvânt, apare Constituția. Deci, practic este și un discurs prin care Klaus Iohannis vrea să spună 'Nu aveți motive să mă suspendați. Nu mă suspendați pentru că respect Constituția'. Iohannis a punctat și chiar a jucat bine, chiar dacă a fost un pic gargară", a declarat analistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel