Iohannis, mesaj special de Crăciun pentru diasporă

Preşedintele Klaus Iohannis a publicat pe contul său de Facebook un mesaj special adresat tuturor românilor, cu ocazia sărbătorii Crăciunului.

"Naşterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toții o aşteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simţi alături pe toţi cei dragi şi a celebra generozitatea, buna înţelegere şi liniştea", a transmis preşedintele Iohannis prin intermediul unui scurt clip.

"Cu atât mai mult, în aceste momente, suntem datori să ni-i amintim pe cei neajutoriaţi, pe cei singuri, pe cei împovăraţi de boală sau de sărăcie şi să încercăm să le aducem puţină alinare. Un gând special se îndreaptă şi către voi, românii plecaţi la muncă în străinătate, care vă petreceţi sfintele sărbători departe de casă. Sunt copii care de Crăciun nu stau la masă cu părinţii, sunt părinţi care resimt şi mai dureros acum dorul de familia din ţară. Vă îndemn să nu vă pierdeţi speranţa. Sunt încrezător că situaţia României va continua să se îmbunătăţească de la an la an, iar cei care sunt nevoiţi acum să vă câştigaţi existenţa peste hotare veţi putea reveni acasă", a adăugat şeful statulu.

 

Naşterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toții o aşteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Cră...

Posted by Klaus Iohannis on Thursday, December 24, 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel