Chirieac, previziune cruntă pentru 2021, după mesajul lui Iohannis

Klaus Iohannis, președintele României
Klaus Iohannis, președintele României

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat mesajul președintelui Klaus Iohannis înainte de Anul Nou.

"După alegeri, după ce PSD a câştigat alegerile, deşi domnul Iohannis a fost purtătorul de cuvânt al PNL, nu a mai vorbit despre PSD. S-ar putea să mai uite de acest mesaj care nu i-a adus nimic în plus. Ba, dimpotrivă, a propulsat PSD în această campanie. Pe de altă parte, domnul preşedinte Iohannis trebuie să vorbească despre ceva criticând, uitând că a plecat pe al şaptelea an de prezidențiat în România. 

Sunt curios care va fi calul de bătaie în anul 2021 pentru președintele Klaus Iohannis. Cred că ne vom întoarce la lupta împotriva corupţiei. Şi aici, desigur, cine este vinovat? Ciuma roşie, PSD-ul. În acest context, ar putea să reapară PSD în discuţie. Ne întoarcem de unde am plecat, unde a  fost eşecul acela îngrozitor în 2016, când se bătea şaua şi a ieşit PSD-ul cu 47%.

Apoi, lucrurile s-au aşezat, s-au normalizat, justiţia încerca să revină pe un făgaş - nu a reuşit din nefericire pentru societate şi naţiune. Dimpotrivă, aş putea spune, dar nu mai sunt situaţiile din vremea războiului româno-român. Acum cred că vor fi reluate  astfel de lucruri şi în final, în acest context, va fi pomenit PSD", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac, la Antena 3.

Vezi și: Klaus Iohannis, mesaj de Anul Nou / video REVELION 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel