Iohannis, mesaj înainte de alegerile locale: Uitaţi-vă bine la candidaţi!

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, că aşteaptă o campanie electorală "curată" înaintea alegerilor locale 2016 şi le-a recomandat românilor să evalueze cu atenţie candidaţii.

Klaus Iohannis a ţinut să transmită un mesaj la începutul campaniei electorale premergătoare alegerilor locale 2016. Preşedintele a recomandat românilor să aleagă cu atenţie oamenii care timp de 4 ani se vor ocupa de destinele localităţilor în care locuiesc.

"Începe campania electorală pentru alegerile locale 2016. Pe 5 iunie alegem primarul localităţii în care trăim, consiliul local şi consiliul judeţean. Aceşti oameni vor fi responsabili de destiul localităţii în care trăim. Uitaţi-vă bine la candidaţi şi gândiţi-vă dacă preferatul dvs. este un om integru, să nu fie certat cu legea. Uitaţi-vă bine dacă este un bun gospodar, fiindcă el va trebui să răspundă de gospodărirea localităţii în care trăiţi. Uitaţi-vă la echipa sa, dacă sunt oameni serioşi. Întrebaţi-vă dacă cunoaşte problemele localităţii dvs, dacă vine cu soluţii.

Este important să vedem din ce partid vin candidaţii. Vor fi unii care vor încerca să vă spună că toate partidele sunt la fel. Nu este adevărat! Nu toţi sunt la fel. Vă amintiţi că dvs şi cu mine am cerut partidelor politice să se reformeze. Unii au luat-o foarte în serios şi au început procesul de reformă internă. Alţii doar mimează reforma. Uitaţi-vă bine!", a declarat Iohannis.

Acesta a îndemnat candidații la alegerile locale să facă o campanie curată, iar autorităților le-a cerut să își facă datoria și să organizeze alegerile impecabil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel