Iohannis, mesaj direct pentru oamenii legii: Fiți vigilenți, fiți fermi în aplicarea legii!

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis, miercuri, un mesaj cu prilejul Zilei Poliției Române.  

„Poliția Română este o instituție cu un rol esențial în menținerea ordinii publice și în garantarea siguranței tuturor cetățenilor noștri. În această perioadă, care este una dintre cele mai dificile pe care le-a cunoscut România, dumneavoastră, dragi polițiști, sunteți printre cei care aveți capacitatea de a contribui semnificativ la susținerea eforturilor pentru ca țara noastră să depășească cu bine momentele grele prin care trecem împreună. Misiunea dumneavoastră este de a proteja oamenii și, în același timp, de a asigura un climat social de echitate, echilibru, siguranță și de încredere", arată președintele Iohannis.

„Îndeplinindu-vă îndatoririle cu cinste, integritate și onestitate veți consolida sentimentul de siguranță de care cetățenii au atât de multă nevoie în aceste momente și veți fi de ajutor semenilor noștri. Dragi polițiști, fiți vigilenți, fiți fermi în aplicarea legii și, în egală măsură, protejați-i pe cei care au nevoie acum de sprijin!

Chiar dacă inamicul este unul invizibil, lupta este una cât se poate de reală și este o luptă pe care suntem obligați să o câștigăm.

Vă mulțumesc pentru toate sacrificiile pe care le faceți în această perioadă, pentru profesionalism și curaj, și vă transmit gânduri bune și sănătate, alături de mulțumiri, familiilor dumneavoastră pentru sprijinul și înțelegerea acordate. La mulți ani!", a transmis președintele Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel