EXCLUSIV  Iohannis - Lazăr, decizie în scandalul momentului. Ponta: Uriaşă greşeală

Mihai Ciobanu / 22 apr 2019 / 14:05 Salveaza PDF Comentarii
Klaus Iohannis_Augustin Lazăr
Klaus Iohannis_Augustin Lazăr

Victor Ponta a comentat, în cadrul interviului acordat DC News, asupra deciziei luate de către preşedintele Klaus Iohannis de a nu reacţiona în cazul acuzaţiilor aduse lui Augustin Lazăr şi a susţinerii acordate acestuia, în ciuda dezvăluirilor din presă. 

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a criticat, în cadrul interviului acordat DC News, lipsa de reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la dezvăluirile despre Augustin Lazăr, fostul procuror general al României. Întrebat cum vede sprijinul necondiţionat acordat de Klaus Iohannis lui Augustin Lazăr, Victor Ponta a declarat: 

"A fost o uriaşă greşeală. Nu am înţeles. Din prima oră am spus şi am dreptul să spun acest lucru. Şi am dreptul să spun acest lucru: eu eram preşedintele PSD şi am fost acuzat de ceva care în 2018 s-a dovedit a fi neadevărat. (...) Atunci când persoana ta pune în pericol instituţia pe care o conduci - cazul lui Augustin Lazăr - în primul rând trebuie să spui: 'nu vreau ca tot Ministerul Public să fie acuzat de tot ceea ce sunt eu acuzat'. De ce l-au ţinut? De ce nu a vrut să plece? O mare greşeală. (...) Oamenii care se ţin de scaun greşesc foarte tare, sunt foarte egoişti şi-şi pun interesul personal în locul interesului celorlalţi."

Urmăreşte, aici, declaraţiile lui Victor Ponta: 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24