EXCLUSIV  Iohannis - Lazăr, decizie în scandalul momentului. Ponta: Uriaşă greşeală

Klaus Iohannis_Augustin Lazăr
Klaus Iohannis_Augustin Lazăr

Victor Ponta a comentat, în cadrul interviului acordat DC News, asupra deciziei luate de către preşedintele Klaus Iohannis de a nu reacţiona în cazul acuzaţiilor aduse lui Augustin Lazăr şi a susţinerii acordate acestuia, în ciuda dezvăluirilor din presă. 

Victor Ponta, preşedintele Pro România, a criticat, în cadrul interviului acordat DC News, lipsa de reacţie a preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la dezvăluirile despre Augustin Lazăr, fostul procuror general al României. Întrebat cum vede sprijinul necondiţionat acordat de Klaus Iohannis lui Augustin Lazăr, Victor Ponta a declarat: 

"A fost o uriaşă greşeală. Nu am înţeles. Din prima oră am spus şi am dreptul să spun acest lucru. Şi am dreptul să spun acest lucru: eu eram preşedintele PSD şi am fost acuzat de ceva care în 2018 s-a dovedit a fi neadevărat. (...) Atunci când persoana ta pune în pericol instituţia pe care o conduci - cazul lui Augustin Lazăr - în primul rând trebuie să spui: 'nu vreau ca tot Ministerul Public să fie acuzat de tot ceea ce sunt eu acuzat'. De ce l-au ţinut? De ce nu a vrut să plece? O mare greşeală. (...) Oamenii care se ţin de scaun greşesc foarte tare, sunt foarte egoişti şi-şi pun interesul personal în locul interesului celorlalţi."

Urmăreşte, aici, declaraţiile lui Victor Ponta: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel